Returnering og ombytning

 

- Returnering:


Du har 14 dages fuld fortrydelsesret på alle varer købt hos PHIRA.

Ønsker du at benytte fortrydelsesretten, skal du senest 14 dage efter modtagelse af varen sende en mail til: kontakt@phira.dk, hvori det tydeligt fremgår, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten. Varen/varerne skal returneres i samme stand og indpakning som ved modtagelsen.

Du skal selv betale fragtomkostningerne i forbindelse med returneringen. Det er ikke muligt at købe returlabel hos os.

Du har det fulde ansvar for, at vi modtager din returforsendelse, og vi anbefaler derfor, at du sender returpakken med track & trace, så den kan spores. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb (fx en seddel med ordrenummer og navn).

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt dit købsbeløb til dét kort, du anvendte i forbindelse med bestillingen. Pengene vil blive refunderet hurtigst muligt - dog senest fem hverdage efter modtagelse af pakken.

Det er ikke muligt selv at aflevere pakken på adressen.

Returnerings-adresse:
PHIRA v/Camilla Pors
Sorøvej 29
4100 Ringsted

Mail: kontakt@phira.dk

OBS! Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops. Du bedes returnere direkte til ovenstående adresse.


- Ombytning:

Ønsker du at ombytte en vare, skal du lave en ny bestilling på den vare/varer, du ønsker. 
De andre varer skal returneres efter ovenstående returneringsbeskrivelse.

- Gaver:

Vi yder naturligvis udvidet bytte- og returret ved køb af gaver. Ved bestilling bedes du skrive i kommentarfeltet, hvornår gaven skal gives. Vi bytter/returnerer 14 dage efter, gaven er givet.

 

Har du nogle spørgsmål i forhold til returnering og ombytning, er du meget velkommen til at sende os en mail: kontakt@phira.dk.
 

Trustpilot