Om os

Visionen bag PHIRA er at sælge kvalitetssmykker i et stilfuldt, klassisk design med inspiration i tidens trends til priser, hvor alle kan være med.
Sortimentet hos PHIRA er bredt, og vi forhandler både de sidste nye styles og de mere klassiske smykker. Fælles for smykkerne er, at de er produceret i kvalititesmaterialer, hvilket giver et eksklusivt udtryk og lang holdbarhed.

 

Hos PHIRA lægger vi vægt på:

  • Smykker i høj kvalitet.
  • Fordelagtige priser.
  • Unikt design.
  • Bredt sortiment.
  • Kundeservice i særklasse.


Materialer

- Metaller:
PHIRA fører kun smykker af den højeste kvalitet. Vi ønsker at levere kvalitet og eksklusivt design til fordelagtige priser, og derfor har vi valgt at fokusere på smykker i rustfrit ædelstål, kobber og messing.
PHIRA har et stort udvalg af smykker lavet i rustfrit ædelstål. Rustfrit stål er en fællesbetegnelse for stålprodukter, der består af minimum 12% chrom. Rustfrit stål benyttes i mange forskellige sammenhænge - specielt i den danske industri, hvor holdbarhed, pris og slidstyrke er vigtige parametre.
Der er mange fordele ved smykker lavet i rustfrit ædelstål. Èn af fordelene er, at smykkerne har en utrolig lang holdbarhed og forbliver pæne, uden at det kræver særlig vedligeholdelse. Rustfrit ædelstål har altså de samme kvaliteter som et smykke af massivt guld eller sølv, men prisen er markant lavere, hvilket betyder at du får meget for pengene, mens du samtidig får et smukt smykke, som holder i rigtig mange år.

Alle vores produkter er som nævnt af højeste kvalitet og er derfor naturligvis fri for nikkel* og bly.

*Smykkerne indholder ikke mere nikkel end det tilladte. Vi tager ikke ansvar for evt. allergier.

 

- Belægning:
Smykkerne af kobber og messing er alle belagt med enten 14 karat guld, 18 karat guld/hvidguld eller Sterling sølv - dvs. smykkerne har en ædelmetalbelægning. Under ædelmetalbelægningen består smykket af et uædelt metal i form af kobber eller messing, men smykket vil altså fremstå med eksempelvis en guld eller sølv overflade.
Ædelmetalbelægninger holder desværre ikke for evigt og vil altid blive beskadiget med tiden. Men med rette vedligeholdelse kan dette udskydes i lang tid.
Da holdbarheden af belægninger afhænger af, hvorledes smykket behandles, kan vi desværre ikke give garanti herfor.

 

- Sten:
Stenene som bruges i fremstillingen af vores smykker er Cubic Zirconia. Cubic Zirconia - også kaldet CZ - er den mest eksklusive og populære erstating for en diamant. Dette skyldes i høj grad, at det utrænede øje ikke kan se forskel på en CZ og en ægte diamant. Én af de ting man bør bemærke ved Cubic Zirconia er, at de optisk er fejlfri, hvorimod næsten alle diamanter har naturlige urenheder.
Cubic Zirconia er normalt blanke, men kan også fås i forskellige farver. Grundet den relativ lave produktionspris, høje holdbarhed og dens visuelle lighed med en ægte diamant er Cubic Zirconia en af de mest brugte erstatninger for diamanter.


Vedligeholdelse
Vores smykker er produceret i høj kvalitet og af dygtige fagfolk. Dog skal du være opmærksom på, at smykker er sårbare, og de skal bæres og behandles med omtanke.

Vi anbefaler vores kunder, at smykkerne opbevares i fx smykkeskrin, så de undgår at blive ridsede.

Vi anbefaler ligeledes, at du tager dine smykker af, når du:

  • Går i seng.

  • Dyrker sport.

  • Går i bad, eller når du er i kontakt med meget vand.

  • Gør rent.

  • Påfører make-up, parfume, lotion, hårspray og olier. (Tag dine smykker på, når du er færdig med at påføre disse produkter)

Hvis du har yderligere spørgsmål til vedligeholdelse af dine PHIRA-smykker, kan du sende en mail til: kontakt@phira.dk.

 

 
Trustpilot